Despre

 

Cezar Buliga - fotograf profesionist nunta fotojurnalist targu mures profesor fotografie fotografii naturale autentice inedite creative

Buna,

Sunt Cezar, poate viitorul vostru fotograf de eveniment, poate cel care va va pastra trairile voastre intr-o forma frumoasa, poate fauritorul amintirilor voastre pe hartie, poate cel care va opri timpul in loc pentru voi si va va pastra veseli si frumosi pentru copii si nepotii vostrii.

Sunt in primul rand fotograf si mai apoi profesor de fotografie. Am fost si sunt fotograf din convingere, nu e “doar un job” pentru mine. Am indragit fotografia din clasele primare, mai intai sub aspectul tehnic, iar mai tarziu, catre liceu am inceput sa descopar si sa ma fascineze “momentul” cand decid sa declansez, cum zicea Henry Cartier Bresson, “Momentul Decisiv”.

Evenimentele sunt pentru mine momente de traire intensa ca si fotograf, momente in care incerc sa surprind oamenii asa cum sunt ei in realitate, momente de atentie, de anticipare, de reflexie cateodata…sunt momente unice pe care incerc sa le pun intr-o forma frumoasa pe o sfoara a amintirilor, in asa fel incat voi sa puteti retrai la maxim aceste sentimente unice.

In fiecare dimineata inaintea unui eveniment, inca am fluturi in stomac, si emotii, si ganduri despre cum va fi ziua, cum va fi vremea, cum vor fi locurile si cum vor fi oamenii care participa si gandul meu e sa dau tot din mine si sa reusesc sa gasesc si sa pastrez acele momente care conteaza, care sunt puternice si care vor trece peste testul timpului. A fi fotograf este pentru mine o placere o pasiune imensa insa si o responsabilitate mare deoarece asa cum un medic nu se joaca cu viata pacientului, nici eu nu ma pot juca cu amintirile oamenilor; sunt cele mai de pret lucruri, dupa ce tot glamourul si toata agitatia unui eveniment a trecut.

Cezar Buliga, 41 de ani, absolvent al Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, sectia Foto-Video-Prelucrare Computerizata a Imaginii, masterand al aceleiasi specializari, momentan profesor de Fotografie în Cadrul Centrului Judetean pentru Cultura si Educatie Artistica Sectia Scoala Populara de Arte, restul ce tine de CV mai povestim la o cafea.

Ce vreti voi de la mine?

  • fotografii de calitate
  • instantanee reusite
  • o prezenta agreabila neintruziva
  • un pret ok
  • timpi de predare rezonabili
  • poate engleza si franceza conversational, in cazul in care aveti invitati din strainatate
  • un amic care sa va sfatuiasca un pic legat de pregatirea nuntii
  • o experienta pozitiva legata de inregistrarea amintirilor din ziua nuntii.

Ce vreau eu de la voi?

  • Sa fiti voi insiva si sa aveti incredere in mine.

 

Membru activ al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din anul 2012.

 

Dar cum “o fotografie valoreaza cat 1000 de cuvinte”(textul asta am lasat deoarece chiar cred in el), va las sa rasfoiti fotografiile de pe site pentru a va face o idee despre stilul fotografic abordat.